GAISARENS STÖTTELISTA

Alla kan inte stötta GAIS med pengar. Men det finns ändå saker du kan göra som kanske inte kostar dig en krona. Nedan följer lite saker du kan göra för att stötta Makrillarna, GAIS eller andra närliggande föreningar.

  1. Stötta GAIS på hemmaklubben!
    Ett engagemang som inte kostar dig en krona. Du behöver endast skapa ett konto på Unibet och ange GAIS under ”Hemmaklubben”. Sedan behöver du inte nödvändigtvis spela. Ange GAIS HÄR.

2. Stötta GAIS Futsal via Gräsroten
Om du spelar på Svenska Spel ska du ange GAIS Futsal under Gräsroten. För varje slant du spelar för går en mindre slant till GAIS Futsal. Logga in på ditt Svenska Spel-konto och ange GAIS Futsal HÄR.


3. Teckna El-avtal hos Göta Energi
Har du eller någon närstående ett el-avtal? I så fall kan du byta el-avtal till ett rörligt obundet hos Göta Energi. När du då anger ”Makrillarna” går 700 kr till Makrillarna. Teckna ditt avtal HÄR.

4. Gilla/Följa GAIS/Makrillarna
Ytterligare ett tips som inte kostar en krona. Se till att följa GAIS och kringliggande föreningar på sociala medier. Du kan även bjuda in andra att gilla. På så vis når vi ut med vårt budskap till fler. Gilla Makrillarna HÄR.

5. Handla kläder på Supportex.se
Behöver du nya kläder? När du handlar kläder hos supportex.se kan du ange att du vill stötta GAIS eller Makrillarna. Då går 25% av summan till föreningen. Handla kläderna HÄR.

6. Shoppa i Makrillshopen
Halsdukar, kepsar, t-shirts eller medlemskap. Makrillshopen är fylld med det mesta. Söker du GAIS-loggan finns den på gaisare.se.

Det övriga, som att swisha pengar till GAIS, är väll så uppenbart att det knappt behövs skrivas upp. Har du andra vettiga tips är du välkommen att höra av dig, så kanske det kvalificerar sig in.