Två evenemang på gång!

Det händer mycket i Makrillarna – på mindre än en månad ska föreningen genomföra ett årsmöte men också en jubileumsfest. Här följer all nödvändig information! Årsmötet Makrillarnas årsmöte sker fredagen den 25 februari kl 18.30 på Tolvans Restaurang på Gamla Ullevi. Entrén är den långsida som vetter mot Trädgårdsföreningen. Efter årsmötet med sedvanliga årsmötesförhandlingar kan den som vill stanna kvar för att äta en buffé med tillhörande malthaltig dryck av det starkare slaget. Måltiden kostar 125 kronor och är subventionerad av Makrillarna. Årsmötet kommer bland annat att gästas av Jonas Lindberg som är mottagare av Hedersmakrillen för säsongen 2021. Eventuellt kommer ytterligare någon eller några andra från GAIS A-lag att närvara. Vi behöver dock få en anmälan om du önskar äta. Detta för att restaurangen i sin tur ska hinna beställa. Detta måste ske senast nu på måndag den 21 februari. Du anmäler dig enkelt HÄR.

Jubileumsfesten Makrillarna firar sitt försenade 60-årsjubileum (pandemin, ni vet) vilket sker lördagen den 19 mars på Allégården i Haga vilket är nära Järntorget. Det blir mat, malthaltiga drycker och musik under ledning av konferencieren Roland ”Speaker-Rolle” Jernström med artisterna Frö och Viktor Olsson samt en akt som kommer att presenteras inom kort – det är något som du inte vill missa! Biljetter till jubileumsfesten köper du HÄR.

Ett svar på ”Två evenemang på gång!”

 1. Hej!

  Ang. 60-årsjubileumet, vilken tid börjar det och finns det hålltider under kvällen?
  Tänker på när är maten och tider för banden.
  Apropå maten, är det typ ala carte eller någon buffé och finns glutenfria alternativ både på mat och öl?
  Hoppas det finns souvenirer att köpa, lotter, årskort, matchtröjor, medlemskap i både makrillarna och GAIS!

  Mvh. Magnus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *