Makrillarna i samarbete med Enjoy Bonusguiden

Makrillarna har flera gånger under sommaren uppmärksammat det ökande antalet medlemmar och kunde bl. a. meddela att man den 6:e augusti passerade fjolårets medlemssiffra på 608 st.

Föreningen har nu tagit sikte på 700 medlemmar, vilket innebär att vi behöver ca 60 gaisare till att teckna medlemskap. Makrillarna har nu fått hjälp Enjoyguiden som efterskänker samtliga nya medlemmar ett digitalt rabatthäfte till ett värde av 425 kr.

Med Enjoy Bonusguiden äter ni på drygt 250 restauranger och blir bjudna på den ena av två huvudrätter. Ni får också ”2 för 1” eller 50% på sport, utflyktsmål, fritidserbjudanden, kryssningar, skönhetsvård och mycket mer. 

I Bonus Shopping hittar ni erbjudanden från ledande affärer. Normalt ges mellan 20-30% rabatt på ordinarie priser.

I appen finns även erbjudanden på take away och på hotell i Sverige och Danmark.

Har du redan betalat din medlemsavgift i år, eller för den delen varit medlem i flera år, skall du såklart inte bli utan för det. Även du får ta del av Enjoyguiden EN gång kostnadsfritt. För att få tillgång till detta mailar du in till info@makrillarna.org, så återkommer vi med en kod till dig som du löser in i Enjoyguidens app. Rabatthäftet är giltigt fram till 1:e december. Därefter kommer du kunna köpa den i Makrillshopen till ett förmånligt pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *