CAMP GAIS 2022

Makrillarna firar under 2021 sitt 60-årsjubileum och det hade vi tänkt uppmärksamma med en resa fast inte under 2021 – det råder som bekant pandemi – utan först till året därpå det vill säga 2022. Nej, det är inte supporterklubben som ska förlusta sig men däremot vill den äldsta supporterklubben i Sverige kunna göra det möjligt för GAIS A-lag att resa på ett träningsläger någonstans i Europa.

Förr i tiden åkte GAIS nästan alltid på resor utomlands när det var uppehåll för seriespel. På 50-talet spelade Grönsvart matcher i såväl Madrid i Spanien som Tanger i Marocko liksom på medelhavsön Malta. I mer modern tid var det inte alltför länge sedan som A-laget reste till länder som Brasilien, USA, Spanien, Portugal, Cypern och Turkiet för att under en vecka eller två träna och spela matcher. Träningsläger syftar inte bara till att finslipa på detaljer och matcha mot bra motstånd – det är lika mycket en fråga om att komma samman som lag.

Men nu var det ett tag sedan som GAIS kunde se fram emot ett träningsläger. Styrelsen har funderat på hur vi ska kunna uppmärksamma vårt 60-årsjubileum på ett mer konkret sätt. Att hitta något som är mer påtagligt och handfast för klubben och laget i vårt kollektiva hjärta. Därför lanserar vi en jubileumsfond med syfte att kunna skicka iväg A-laget på ett träningsläger. Vart resan kan gå beror på var någonstans i Europa det kan vara mest lämpligt liksom hur långt pengarna räcker. Men man kan säga så här: för varje insamlad hundring kan GAIS resa en kilometer söderut. För 100 000 kronor befinner sig laget i södra Tyskland, för 150 000 kronor i norra Italien och för 200 000 kronor kanske i ett varmt land vid Medelhavet.

Du kan handla på dig kilometrar via Makrillshopen, alternativt sätta in pengar på våra vanliga inbetalningskanaler. Märk betalningen med “CAMP GAIS”. Vi har följande betalkanaler.

Swish: 123-1069772
PG: 500860-2

Vi hoppas du vill vara med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *