Jubileumsfesten skjuts upp

Supporterklubben Makrillarna har beslutat att skjuta upp jubileumsfesten lördagen den 2 oktober till ett senare datum.

På samma sätt som alla andra hade även styrelsen för Sveriges äldsta supporterklubb för en fotbollsklubb hoppats på att det skulle ske avsevärda lättnader i restriktionerna från och med den 1 september.
Men på grund av det rådande läget kring pandemin förlängdes restriktionerna ytterligare några månader kring bland annat hur många man får vara i en och samma lokal i ett slutet sällskap. Det påverkar möjligheterna för Makrillarna att fira föreningens 60-årsjubileum.
Efter kontakter med såväl Västra Götalandsregionen som Allégården – där festen ska hållas – har styrelsen bestämt sig för att skjuta på arrangemanget till ett datum när det kan genomföras på ett säkert sätt men också för att vi ska kunna välkomna så många som vi kan få tillstånd till.
Vi jobbar nu på att hitta ett nytt datum någon gång under det första kvartalet 2022 och ber att få återkomma så snart vi har ett sådant på plats.
Ni som redan har köpt biljetter ska veta att dessa fortfarande är giltiga till det nya datumet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *