Makrillarna behöver din hjälp

Vi hoppas att du mäktar med att läsa detta för Makrillarna behöver nämligen din hjälp.
Supporterklubben Makrillarna har existerat sedan 1961 och medlemstidningen Makrillen har funnits sedan 1962. Under alla de här åren har föreningen stöttat GAIS.

Säsongen 2020 innebär att varken du eller vi får se GAIS spela varken hemma på Gamla Ullevi eller på bortplan. Det påverkar föreningens möjligheter till intäkter då vi säljer souvenirer på hemmaplan och arrangerar bussresor till några av bortamatcherna.
En betydande del av kostnaderna för vår verksamhet handlar om att producera fyra nummer av Makrillen – den tidning som inte bara är Makrillarnas medlemstidning utan också dito för GAIS med en upplaga på cirka 2 000.

Två nummer har getts ut, ett tredje kommer att ges ut när sommaren övergår i höst medan det ser osäkert ut för nummer 4/2020. Kort sagt behöver vi pengar för att täcka produktionen av det fjärde numret. Det rör sig om 20 000 kronor och vi hoppas på din hjälp.

För att det inte ska råda några oklarheter slår vi fast följande: ingen skribent eller fotograf har fått, får eller kommer att få någon ekonomisk ersättning för sina alster i Makrillen. Det kanske låter konstigt men Makrillarna har alltid drivits framåt av ideella krafter. De kostnader vi har för Makrillen är uteslutande tryck samt layout.
Många bäckar små ger snart en stor å. 

Du kan swisha valfri summa på 123 106 97 72.
Eller så kan du lägga in en summa på plusgiro 62 35 45-1
Ange gärna Makrillen, så att vi vet vad ditt stöd avser.

M v h

Agneta Svensson
Ordförande Makrillarna

Tony Balogh
Redaktör Makrillen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *