Makrillarna kallar till årsmöte

Supporterklubben Makrillarna kallar till föreningens ordinarie årsmöte fredagen den 25 februari kl 18.30. Platsen blir klassiska fotbollsmark: Gamla Ullevi! Här har det spelats fotboll sedan år 1916. Vi kommer att hålla till i 12:ans Salong som är belägen på den västra läktaren mot Trädgårdsföreningen till. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar samt utdelning av diverse priser – däribland Hedersmakrillen – kommer vi att inta en gemensam måltid i anslutning till årsmötet. En buffé kommer att stå uppdukad med varmrätt, öl, kaffe och kaka för ett självkostnadspris av 125 kronor. Om du vill äta vill vi ha din anmälan senast måndagen den 21 februari. Detta för att 12:ans Salong i sin ska kunna göra beställningar. Ska du inte äta är det bara att dyka upp den 25 februari. Mat till årsmötet beställer du HÄR.

Vi hälsar er alla hjärtligt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *