Black Friday med Camp GAIS

Med en dryg vecka kvar till Black Friday kan vi meddela att vi även i år kommer att köra en kampanj där all försäljning i Makrillshopen denna dag går till GAIS, och i år närmare bestämt till Camp GAIS. Inga rabatter eller annat trams, bara rena pengar till GAIS. En perfekt deal för den sanna gaisaren! Så in på Makrillshopen.se den 26:e november och inhandla de första julklapparna, så skickar vi laget till Europa 2023!

(OBS, medlemskap eller GAIS Futsals sortiment ingår ej i ovan kampanj)

Camp GAIS flyttas fram
Som du läste i sista raden flyttas alltså Camp GAIS fram ett år. Detta eftersom vi haft begränsade möjligheter att samla in pengar till Camp GAIS i år då vi dels inte kunnat träffa våra medlemmar på Ullevi under första halvan av säsongen, men även då vi som bekant har skjutit på jubileumsfesten till början av nästa år. Detta ger oss å andra sidan mer tid att samla in mer pengar vilket säkerligen bidrar till att vi kan skicka laget ännu längre ut i Europa 2023!

Till Makrillshopen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *