Klart med datum för jubileumsfest

Nu är det äntligen klart med datum för Makrillarmas jubileumsfest. Lördagen den 2 oktober slår föreningen upp portarna på Allégården i Haga i centrala Göteborg för en stor grönsvart fest. Supporterklubben Makrillarna bildades år 1961 och har under sex decennier på olika sätt bistått GAIS med sitt stöd. Ett jubileum väl värt att fira och det vill föreningen gärna göra tillsammans med er! Under några timmar med start sen eftermiddag och fram till sen kväll blir det god mat och god dryck samt underhållning i form av en hel del musik. När Allégården öppnade år 1897 var det platsen för Nordens första folkbibliotek. Huset blev byggnadsminnesförklarat år 2011 – samma år som Makrillarnas firade sitt 50-årsjubileum. Dessutom ligger Allégården bara några få välriktade utsparkar ifrån den plats på Storgatan 7 som förr inhyste Edlunds konditori – den plats där GAIS bildades år 1894. Makrillarna kommer att sälja biljetter till festen och vi återkommer inom en snar framtid med mer information kring när, var och hur. Vårt viktigaste budskap idag är datumet. Lördagen den 2 oktober 2021.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *