All försäljning till CAMP GAIS v. 17

CAMP GAIS-bussen har befunnit sig norr om Halmstad ett tag och rört sig alldeles för långsamt. Efter en sådan fin start på serien förtjänar väll laget att komma längre än så?? För att boosta hastigheten lite kommer all försäljning i shopen under kommande vecka att avsättas till CAMP GAIS (gäller ej medlemskap, matchprogram och GAIS Futsals sortiment)! Redan nu kan ni gå in och avnjuta halva priset på munskydd och utvalda t-shirts och tröjor. Gäller så länge lagret räcker!

Du kan även handla på dig kilometrar via Makrillshopen, alternativt sätta in pengar på våra vanliga inbetalningskanaler. Märk betalningen med “CAMP GAIS”. Vi har följande betalkanaler.

Swish: 123-1069772
PG: 500860-2

Vi hoppas du vill vara med!



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *