På internationella kvinnodagen valdes Makrillarnas första kvinnliga ordförande

Under fredagen var det dags för Makrillarnas årsmöte. Många bekanta ansikten var på plats, bl. a. Calle Nyström och Marcus Bergholtz som fick mottaga var sitt pris. Det som var extra trevligt och inte minst på tiden var att Makrillarna denna dag valde Agneta Svensson till Makrillarnas första kvinnliga ordförande.

Agneta svensson själv:

-Det känns otroligt kul att få ta över stafettpinnen för Sveriges äldsta supporterförening! Jag har varit med ett tag nu och jag tycker att detta är ett oerhört härligt gäng som jobbar med blod, svett och tårar för GAIS skull! Det jag vill göra under min tid som ordförande är att öka kontakten mellan vår förening och spelarna för att på så vis visa vårt trogna stöd men även ge dem en liten inblick i den fina GAIS-kulturen.

Årsmötet i övrigt

Många hävdade efter mötet att detta var det trevligaste årsmöte de varit på. Årsmötet ägde rum på John Scott’s Palace vilket uppskattades bland dem som kommit till mötet direkt från jobbet. Mötet flöt på enligt konstens alla regler och man kunde redovisa en god ekonomi samt att vi hittills i år är 420 medlemmar. Antalet samma period förra året låg på 280 st.

Hedersmakrillen

2018 års upplaga av hedersmakrillen, keramikfisken som går till GAIS bästa fotbollsspelare, gick till samma års lagkapten Calle Nyström som nästan lite tårögt tog emot priset som Makrillarna delat ut sedan 1961. Calle berättade om sin kärlek till klubben och glädjen av att få ta emot detta pris. Även Marcus Bergholtz fick ta emot det fina “Jompas Atletpris” för sina kämparinsatser och sitt eviga krigande 2018. GAIS Futsals ikon Lars Bernhardsson fick även ta emot “Klubbpriset” för hans instat som kanske räddade kvar GAIS Futsal under sommaren. Sist men inte minst fick Lallo Fernandez ta emot “Kultpriset” i sin frånvaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *