Makrillarna välkomnar Tandhugget som ny silverpartner

Arbetet för säsongen 2019 är i full gång och vi kunde inte börja bättre än att få äran att presenter tandläkarmottagningen Tandhugget som silverpartner. Inte nog med att Tandhugget bidrar med viktig stöttning till vår supporterförening, Tandhugget erbjuder dessutom hela 25% (!) rabatt på notan mot uppvisat medlemskort i Makrillarna!

Tandhugget har redan i fjol blivit den självklara leverantören av tandvård för många makrillar. Detta beror, förutom den fantastiska servicen, mycket på Tandhuggets grundare Josefina Hansens hjärta och engagemang för GAIS och Makrillarna. Inför 2019 har Tandhugget alltså valt att stötta Makrillarna, dels genom partnerskap men även genom att erbjuda våra medlemmar 25% rabatt på tandbehandling på kliniken mot uppvisat medlemskort i Makrillarna. För den som vet vad en tandläkarnota kan gå på vet också att 25% kan bli en rejäl besparing för plånboken.

Allt sammantaget uppmanar vi självklart alla makrillar att vända sig till tandhugget när dina tänder behöver service! Tandhugget hittar ni vid Masthuggstorget, därav namnet Tandhugget. För mer information, besök Tandhuggets hemsida HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *