Bussarna våren 2020

Då vi fått ett relativt bortamatchvänligt spelschema med flertalet helgmatcher har vi från Makrillarnas sida beslutat att köra tre bussresor under våren.

Norrby 12/4
Först ut har vi givetvis bortapremiären mot Norrby IF söndagen den 12:e april. Till denna match kommer vi att köra uppladdning i Göteborg. Bussen avgår därför först 16:00 (matchstart 17:30). Vi återkommer med destinationen för uppladdning.
Boka Norrby borta HÄR.


Ljungskile 3/5
Efter återtåget till Superettan är det dags för Ljungskile att få lite atletsmörj. Detta sker söndagen den 3:e maj kl 17:30. Avgång från Heden kl 14:30 med uppladdning i Bohuslän.
Boka Ljungskile borta HÄR.

Jönköping 23/5
Äntligen en lördagsmatch som ger härliga vibbar från fjolårets obtoberfestresa på riksväg 40. Denna gång blir det “majfestresa” till samma destination, Jönköping! Då vi även denna gång planerar uppladdning i Jönköping kommer bussen att avgå 13:30, matchstart 17:30.
Boka Jönköping borta HÄR.

Övrig viktig info
Matchtiderna är näst intill spikade, men kan även ändras av olika anledningar. Om detta sker kommer du som bokat resa givetvis bli informerad.

Vad gäller övriga bortamatcher kommer vi i de flesta fall ta oss dit på andra sätt. Antingen med minibuss, tåg eller GK:s bussar. Vill du resa i makrillsällskap är du välkommen att höra av dig till oss så håller vi dig uppdaterad. Ligger bortamatchen på en väldigt dålig dag eller på en fjärran ort händer det även att vi ser matchen på en lokal pub. Vi återkommer om vilken/vilka pubar detta blir.

Hur som helst, boka upp dig på samtliga resor ovan och stötta GAIS på bortaplan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *