Bussresor preliminärt flyttade

Som en del säkert märkt har vi i nuläget har en global kris som fr. a. påverkar idrotten och föreningslivet. Detta har bl. a. gjort att man tvingats flytta premiären av Superettan till tidigast juni. Detta innebär givetvis att de bussresor vi annonserat för våren inte blir av under utsatt datum. Preliminärt kommer vi att flytta dessa bussresor till de nya datum som matcherna kommer bli tilldelade. Om det visar sig att de nya datumen på något vis inte gör det möjligt att genomföra de enskilda bussresorna kommer dessa ställas in och samtliga får givetvis sina pengar tillbaka. Vill man ha pengarna tillbaka oavsett utfall är detta inga problem. Maila i så fall info@makrillarna.org med ditt namn och bankuppgifter så ordnar vi detta.

Vi vill även passa på att nämna vikten av att stötta GAIS och deras underföreningar då de uteblivna matcherna gör att det rasar på intäktssidan. Nedan finns GAIS och Makrillarnas Swish angivna för den som vill sätta in en bidrag i dessa tuffa tider. Tack!

GAIS: 123-0186734
Makrillarna: 123-1069772

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *