Bidra stort med några få knapptryck

Som GAIS Futsal skrev igår så går det inte längre att stötta GAIS via Svenska Spels Gräsroten, vilket tidigare genererat drygt 400 000 kr till GAIS. Istället har GAIS anslutit sig till Unibets “Hemmaklubben” där man i skrivande stund ser ut att kunna kamma hem hela 900 000 kr. Det kanske inte känns så tråkigt att “tappa” dessa 400 000 kronorna från Gräsroten när uppsidan är 900 000 kr. Dock kommer vi här med en uppmaning som gör att en del av den tidigare nämnda summan fortfarande kan landa i den grönsvarta familjen.

Vi uppmanar därmed samtliga gaisare som spelar på Svenska spel att via Gräsroten ansluta sig till GAIS Futsal då man inte längre är anslutna till GAIS. Tidigare var det drygt 8 000 gaisare som var anslutna till GAIS. Om bara en liten del av dessa ansluter sig till GAIS Futsal kommer det att göra stor skillnad för föreningen. Läs mer om Gräsroten, och hur du ansluter dig HÄR.

Vidare uppmanar vi samtliga gaisare och halvgaisare som har tillgång till internet att skapa ett konto på Unibet och lägga till GAIS som sin hemmaklubb. Notera att man inte behöver spela något utan det räcker att bara göra ett konto. Just nu ligger GAIS på 6:e plats vilket alltså kommer generera 900 000 kr till GAIS om placeringen står sig, men det kan bli mer om fler ansluter sig och vi därmed klättrar i placeringar. Läs mer om Hemmaklubben och hur du ansluter dig HÄR.

Sprid gärna budskapet om Gräsroten till de gaisare som spelar på Svenska Spel. Och inte minst, sprid budskapet om Hemmaklubben till samtliga gaisare med internet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *