Inneklimat Göteborg – Ny silverpartner

Som nämnts i en tidigare nyhet har alltså Inneklimat Göteborg tecknat upp sig för ett silverpartnerskap med Supporterklubben Makrillarna. Det var i samband med insamlingen för att säkerställa samtliga fyra nummer tidningen Makrillen som Jarmo på företaget själv kontaktade Makrillarna för att erbjuda sin hjälp. Företaget är tidigare känt inom GAIS-kretsar då man monterat sina lösningar på GAIS-gården och på så vis hjälpt till att kapa diverse driftskostnader på gården. Även Jarmo har på andra sätt ställt upp för klubben många gånger genom att bl. a. ha skjutit gröna raketer på Ullevi, jobbat med GAIS Open m. m.

Om Inneklimat Göteborg
Inneklimat Göteborg tillhandahåller ett bättre inomhusklimat. Detta genom att sälja, installera och reparera luftvärmepumpar, luftkonditionering och liknande som gör tillvaron trevligare. Företagets huvudfokus är trygghet. Det innebär att du som kund alltid skall känna dig trygg med att du får bra service och hög kvalité som håller både kalla vintrar och varma sommardagar.

Läs mer om Inneklimat Göteborg HÄR.

Specialerbjudande till medlemmar
Som grädde på moset kommer även här ett specialerbjudande till alla medlemmar i GAIS. Som medlem får du 1000 kr rabatt på paket från 13 995 kr. Kontakta företaget på info@inneklimatgoteborg.se för mer information.

Makrillarna tackar Inneklimat Göteborg
Det är med stor tacksamhet vi välkomnar detta partnerskap i tider då de behövs som allra mest. Vi vill därmed uppmana samtliga som önskar ett bättre inomhusklimat att vända sig till Inneklimat Göteborg. Det ger dig en trevligare tillvaro samt hjälper företaget att fortsatt hjälpa oss och GAIS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *