En trogen gaisare har lämnat jordelivet, alldeles för tidigt

Många av er har sett honom på flertalet hemma- och bortamatcher. Han har även varit aktiv i GAIS Today-redaktionen där han skrivit texter för organisationen. Nu har 25-årige Adam Sandvalls hjärta slutat slå och Makrillarna önskar skriva några rader till hans minne.

Adam växte upp i Västra Frölunda och blev gaisare redan i unga år, trots att resten av släkten var trogna till Blåvitt. Kusinen spelade i den blåvita tröjan och morfar var hedersmedlem i föreningen. Med detta i åtanke såg det ut som att Adam också skulle ansluta sig till den blåvita skaran. Dock beskrivs Adam som en intelligent person vilket även skulle visa sig då han vände denna förening ryggen för att istället hitta rätt i GAIS.

Det var solidariteten från GAIS och mellan dess medlemmar som gjorde att Adam kände att det var där han hörde hemma. Han nöjde sig inte bara med att åka land och rike i ur och skur för att stötta laget utan engagerade sig även ideellt. Vi i Makrillarna korsade tidigt vägarna med Adam som många gånger var framme vid våra souvenirbord för lite trevligt mingel.

Vi vill med detta tacka Adam för hans stora engagemang kring klubben och önskar frid i hans själ.

Begravningen kommer att hållas i stillhet nu på fredag. Vill man lämna en blomma eller liknande kan man kontakta Makrillarna som kommer att ha en representant på plats å GAIS vägnar. Längre fram kommer en minnesstund i Ulricehamn hållas som är öppen för alla. Vill man skänka en slant till minne av Adam går det bra att göra detta till GAIS efter önskemål från anhöriga.

Vi tackar även Adams mor Helene som ville berätta mer om Adam under sorgetiden.