Makrillarna skjuter på 60-årsfest

Makrillarnas planerade 60-årsfest skjuts upp från slutet av maj månad till ett nytt datum i månadsskiftet september och oktober 2021.

Häromdagen berättade Sveriges äldsta supporterklubb att det stundande årsmötet den 26 februari ska bli av men att det kommer att ske i en digital form. Förklaringen var givetvis den pågående pandemin och den gör också att föreningens styrelse tvingats fatta ett beslut kring 60-årsfesten. Den var tänkt att genomföras på Allégården i Göteborg lördagen den 22 maj, men osäkerheten kring om det då är möjligt att arrangera en fest gör att festen skjuts upp till hösten 2021. De datum som Makrillarna just ni tittar på är tre till antalet: lördag 25 september, lördag 2 oktober och lördag 16 oktober. Platsen är dock fortfarande Allégården.

Det är ett antal parametrar som ska komma på plats innan vi vet mer om vilket datum det kan bli. Innehållet är dock detsamma det vill säga god mat, god dryck och levande musik tillsammans med grönsvarta vänner för att fira att Sveriges äldsta supporterklubb fyller 60 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *