Stötta Makrillarna – Bli medlem, bidra till fonden eller hjälp till på matcherna!

Supporterklubben Makrillarna har sedan 1961 funnits till för att stötta GAIS på de fronter som beslutas av supporterföreningens medlemmar. 2019 var det drygt 600 gaisare som slöt upp bakom föreningen vilket gjorde att vi kunde bidra stort till fr. a. GAIS men även till akademin och GAIS Futsal. Under de senaste åren har Makrillarnas stöttning till GAIS främst bestått av:


Makrillen De flesta av er känner igen medlemstidningen då den går både till Makrillarnas och GAIS medlemmar. Tidningen är ett viktigt verktyg för att nå ut till de internetlösa gaisarna som fortfarande finns i ett större antal. Tidningen tillför även ett mervärde till de som betalar ett medlemskap i GAIS. Makrillen framställs och finansieras helt och hållet av Makrillarna.


Ideellt stöd Vårt ideella stöd till GAIS är också en stor del av vår verksamhet. Exempelvis är vi på plats på samtliga av GAIS hemmamatcher för försäljning av våra och GAIS souvenirer. Vi är även på plats för ideell medverkan vid andra event under GAIS, såsom GAIS Open och Göteborgsgirot. Ni som går och kollar på GAIS Futsal har nog även sett att vi är där och ställer upp som entrévärdar, matchvärdar eller fikasäljare.


Ekonomiskt stöd Det ekonomiska stödet till GAIS har alltid varit en central och viktig del i Makrillarna. Under vårt senaste årsmöte stod det klart att Makrillarna hade skänkt över 70 000 kr till GAIS under 2019. Det är till största del huvudföreningen GAIS som fått ta del av dessa stöd, men även akademin och GAIS Futsal har gynnats ekonomiskt. Det är sällan så att pengar förs över till respektive slutmål som ett brev på posten, utan pengarna är oftast öronmärkta till olika projekt som är framröstad av den styrelse som utses av medlemmarna.


Övriga aktiviteter Utöver ovan nämnda bidrag och stöd till GAIS håller vi även igång med andra aktiviteter för att öka intresset för GAIS. Exempelvis fyller vi Makrillbussen med gaisare till de närmare bortamatcherna, samtidigt som vi ordnar träffar på hemmaplan under de mer avlägsna bortamatcherna. Redan nu kan ni boka upp er på någon av vårens tre bussresor HÄR.


Stötta Makrillarna Vi vill fortsätta att stötta GAIS så som vi gjort i snart 60 år och önskar all hjälp med detta från alla sanna gaisare. Du kan exempelvis:

Bli medlem genom att köpa ditt medlemskap i makrillshopen.se eller sätta in 250 kr på något av våra konton som finns angivna längre ner.

Bidra till Makrillfonden på PG 500860-2 eller via swish.

Handla våra souvenirer på match eller på makrillshopen.se.

Engagera dig ideellt genom att kontakta oss via mail, facebook eller ta tag i oss på match. Vi behöver alltid mer folk!

Vårt swishnummer: 123-1069772
PG för medlemsinbetalningar: 623545-1


Stort tack till er som har bidragit, bidrar eller kommer att bidra till vår verksamhet. Tillsammans tar vi GAIS till nya höjder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *